En glad gruppe

Til hverdag er vi 6 ledere og 5 grupperådsmedlemmer og vi nyder den tid vi bruger i spejdergruppen på at sørger for at alle børnene får den bedste mulige oplevelse med det at være spejder. Vi sørger for at aktiviteterne er både sjove, lærerige og strikket sammen på en sådan måde at alle kan være med.

Har du endnu ikke prøvet at være spejder kan det altid nås endnu, det er aldrig for sent at blive spejder.

alle er velkomne

Og husk...
det er aldrig for sent at blive spejder

Det er aldrig for sent at blive spejder

Vi har enheder til alle aldre, bæverne er de yngste og går i 0 eller 1 klasse. efter den hyggelige tid som bæver er det tid til at rykke op til Ulvene. Hos ulvene er det at man begynder at lære kort og kompas, binde knob og bygge med rafter (en rafte er en afgrenet træstamme) og selvfølgelig lære man reglerne til at spille pløk (kom med, det er ikke en hemmelighed). Efter 2 spændende år som ulv rykker mand op til Juniorspejderne.

Når man bliver Junior, tager man for alvor hul på spejderlivet. Det er nu, at man bl.a. lærer at håndtere en økse og rejse et telt alene. Man begynder at lære at klare sig selv (bare rolig, vi holder ikke op med at spille pløk bare fordi man rykker op).

Når man når op og bliver Tropspejder bliver aktiviteterne mere krævende. Aktiviteter består i at tage forskellige mærker, forberede ture og lejre, eller hjælpe gruppen med større opgaver. Efterhånden som spejderne bliver ældre, stiger aktiviteterne i sværhedsgrad samtidig med at graden af “voksenstyring” falder.

Der bliver sat meget fokus på princippet “Learning by doing”. Man lærer kun at bygge et raftetårn eller lave mad over bål ved at gøre det.  

Giv Ideerne liv

Paragraph. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur id suscipit ex. Suspendisse rhoncus laoreet purus quis elementum. Phasellus sed efficitur dolor, et ultricies sapien. Quisque fringilla sit amet dolor commodo efficitur. Aliquam et sem odio. In ullamcorper nisi nunc, et molestie ipsum iaculis sit amet.

mærker skal der til

Mærkerne er ikke kun en belønning for en veludført opgave, de er et bevis på noget man kan, en ny lærdom der gør at de som ikke har mærket kan se op til en og endnu vigtigere kan spørge til råds 

et samlingspunkt

Der er meget der gør at man som spejder føler sig en del af noget større end en selv, de store lejre, vennerne der skabes gennem tiden og alle de der er der for en når man har brug for det, både ledere og andre spejdere.

Noget af det aller tydeligste er dog uniformen, når der kommer en flok travende i samme grønne skjorte med tørklæde om nakken er man ikke i tvivl om at de er spejdere.